ZIDANE -živa legenda


Priporočilo: Klikni z desno tipko na miški na TUKAJ in klikni Open in New Window ali Odpri v novem oknu, da se ne bo treba vračati nazaj.


Zidanov udarec Materazzija tudi en teden potem še vedno razburja. Poglejte si ta udarec v novem miksu. Česa se nekateri spomnijo.
Klikni TUKAJ in si oglej.Zidane je s svojim zdaj že znamenitim rušenjem Materazzija postal simbol reševanja problemov mnogim po svetu. Poglejte kako sedaj ljudje po svetu rešujejo svoje težave. Klikni TUKAJ za ogled.O čem sta se zares pogovarjala Zidane in Materazzi na finalni tekmi FIFA 06? BBC je skupaj s pomočjo ljudi, ki znajo brati iz ustnic razbral pogovor med Zidanom in Materazzijem. Klikni TUKAJ. Za nestrpne dajte na 30 sec.Luštna pesem, ki je v Franciji velik hit, naslov je udari z glavo. Klikni TUKAJ. Škoda da so izgubili tekmo !Poglejmo si še z druge perspektive kako je Zidane podrl Materazzija. Jasno se vidi, da je Materazzi imel kar veliko za povedati. Je bil udarec Zidana upravičen? TUKAJ.Izživljajte se nad Materazzijem! TUKAJ !In sedaj ORIGINALEN posnetek. Zidane z glavo udari Materazzija direktno v prsa. Klikni TUKAJ !In še zadnje, Zinedine Zidane mirno zapleše valček z Brazilci. Posnetek iz SP v Nemčiji leta 2006. Tekma med Brazilijo in Francijo. Francija zmagala 1 proti 0. Klikni TUKAJ ! Vsa mu čast!NA VRH          NAZAJ